Even Kletsen #2

Vandaag wil ik even weer gewoon met jullie kletsen over de afgelopen tijd want hoe gaat het nu met mij en wat doe ik zoal sinds ik twee banen heb en hoe red ik dit allemaal eigenlijk. 

we gaan even helemaal terug naar het begin van de maand. In de eerste week van januari was ik tien jaar samen met mijn vriend. Dit hebben we toen gevierd door samen uit eten te gaan. Inmiddels was ik ook weer aan het werk na een weekje vakantie. en begon ik gelijk weer met mijn twee banen. 

Hier over gesproken merk ik dat ik echt nog een ritme hier in moet zoeken en dat ik meer dingen gespreid moet gaan doen in een week. wat ik normaal op 1 dag kon doen red ik momenteel helaas niet meer doordat ik toch een stuk vermoeider ben dan ik verwachte. 

verder heb ik momenteel even een blog dipje en ik heb ontzettend veel producten liggen nog voor jullie om te reviewen maar ik kan hier momenteel even mijn draai helaas niet in vinden. Ik hoop dat dit in de komende weken weer terug komt en dat ik hier weer een lekker ritme in krijg. Ik bied alvast mijn excuses aan voor als er een keer een dag geen artikel online komt. Dit is de reden helaas.

Daarnaast is op 1 januari ook een gezamenlijke blog online gekomen en deze draait tot nu toe ook goed en hier ben ik dan ook heel blij mee. Neem eens een kijkje op deze blog. Dit zouden we allemaal leuk vinden. 

Verder had ik gelukkig een redelijk rustige maand zonder al teveel afspraken maar helaas gaat het nog niet zoals ik wil dat het gaat deze maand. Maar we blijven proberen en een nieuwe week geeft nieuwe kansen zal ik maar zeggen toch. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop jullie woensdag weer te zien met een leuk nieuw artikel.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *