Even kletsen #3

Daar zit je dan te staren naar je beeldscherm en te bedenken wat je gaat schrijven. Product reviews die kan ik nog niet maken want de foto’s zijn eindelijk gelukt nadat alles 3x over niet goed genoeg was. Deze producten kan ik nu dan eindelijk gaan testen en reviewen voor jullie. Deze zullen dan in de loop van de tijd voorbij komen. Maarja waar ga ik dan over schrijven voor jullie?Er staan al een aantal persoonlijke artikelen online. En om nu weer een persoonlijk artikel te maken is ook zo wat. Maar wat voor een soort artikel is dit dan? Eigenlijk gewoon weer een persoonlijk artikel maar vandaag klets ik gewoon even van mij af.

Zo ga ik dit weekend (Zondag) even een dagje weg met mijn broer. Hier zal zeker aankomende week een artikel van online komen. Misschien zelfs wel meer. Dat is maar net even kijken hoe de dag verloopt natuurlijk. Ik heb er in ieder geval zin in, en een paar leuke ideeën voor artikelen van die dag. Nu nog hopen dat ik er aan denk haha.

Verder ga ik voor jullie vandaag Zaterdag heerlijk naar mijn ouders en dan kijken wat de dag me brengt. Misschien dat ik nog even ga winkelen want ik heb dringend nieuwe broeken nodig. Aangezien al mijn broeken de laatste weken kapot zijn gegaan. Hopelijk kan ik slagen dan wanneer dit door gaat. Misschien dat ik daarna nog wel even naar de Action ga aangezien ik hier altijd met veel liefde winkel en ik eigenlijk nooit zonder iets te kopen de deur uit ga. Oeps Action verslaafd misschien?

In de avond blijf ik weer eens een nachtje bij mijn ouders zodat ik zondag niet extra vroeg op hoef om nog een stuk te rijden. En ik vind het stiekem ook wel fijn om even weer bij mijn ouders te zijn een nachtje. Wat deze avond mij gaat brengen? Heel veel gezelligheid. Dat is eigenlijk altijd zo als ik bij mijn ouders ben. 

Verder heb ik eigenlijk geen idee wat het weekend mij brengt en wat ik allemaal nog meer ga doen. Ik hoop dat het een beetje mooi weer blijft net als de afgelopen dagen want dat is wel extra genieten natuurlijk en hier word ik ook gewoon echt vrolijk van en krijg ik veel meer zin in alles. 

Lieve lezers, Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van mijn geklets. Hebben jullie nog leuke plannen voor het weekend?

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *