Familie Films

De zomer vakantie is voor sommigen bijna voorbij, maar weet jij niet wat jij deze laatste weken nog moet doen? Vandaag heb ik voor jullie een aantal kinderfilms voor jullie. Deze films zijn leuk om te kijken met het hele gezin. Aanstaande zaterdag komt er een artikel online met films voor de wat oudere kinderen maar die ook zeker leuk zijn om eens te gaan kijken. 

Zit jij in de laatste week van de vakantie en weet je niet zo goed meer wat je moet doen met de kinderen? of vind je het zelf nog leuk om kinderfilms te kijken? vandaag deel ik vijf leuke kinderfilms met jullie. 

De eerste film die ik met jullie wil delen is de film ice age 3. Over deze film hoef ik eigenlijk niet zo heel veel te vertellen deze film gaat weer over de zelfde dieren alleen met nieuwe avonturen. Persoonlijk vind ik dit een erg leuke film om te kijken. 

De tweede film die ik met jullie wil delen is de film MierenMepper. Deze film gaat over een jongetje dat gepest word. Zijn woede reageert hij af op de mieren. Echter zijn deze mieren niet zo onschuldig als hij denkt. De mieren laten hem kleiner worden zodat hij ongeveer net zo groot is als hun. De mieren pakken hem eigenlijk terug. Hoe dit verhaal afloopt. Dat vertel ik jullie natuurlijk niet. Maar zeker een aanrader voor de kinderen onder ons. 

De derde film die ik voor jullie heb is de film Horton. Dit is een film die over een olifant gaat genaamd Horton. Horton woont in een bos waar hij van alles mee maakt. op een dag vind hij een plantje en in dat plantje woont een who, In de tussentijd probeert hij hun hele dorp te redden maar dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot en beleefd hij van alles om deze mensen de redden. 

De laatste film die ik met jullie wil delen is de film de bonte brigade, deze film is zeker een aanrader. Een zakenman is bezig met een nieuw winkelcentrum echter moet hiervoor wel eerst een bos omgehakt worden. Hier zijn de dieren het natuurlijk niet mee eens en deze dieren halen allemaal kattenkwaad uit om hem te saboteren en te laten zien dat hij dit plan niet door moet zetten. Persoonlijk vind ik dit ook zeker een aanrader een erg leuke film met veel humor. 

Lieve lezer, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Al deze films kan ik jullie aanraden om zeker eens te kijken of als je hem al eens hebt gezien om hem nog eens te kijken. Zijn er nog films die jullie kunnen aanraden om met het gezin te kijken?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *