Favoriete Muziek – Augustus

Afgelopen week was het vakantie week op mijn blog waardoor ik dit artikel naar iets later heb geplaatst. Maar niet getreurd mijn favoriete muziek van de maand augustus staat online voor jullie hoor.muzieknoot

Zoals jullie weten deel ik elke maand mijn favoriet muziek met jullie. In dit artikel deel ik met jullie mijn favoriete muziek van augustus.

Om te beginnen was het een rare maand. Veel werken en onverwachts toch nog op vakantie gegaan. Hoe heerlijk is dit. Hiervoor moest ik wel even flink doorwerken aan mijn blog maar gelukkig kon ik op vakantie heerlijk bijkomen van alles.

Maar we gaan verder waarvoor dit artikel eigenlijk bedoelt is. Mijn favoriete muziek van de afgelopen maand.

Ik heb vooral veel oude liedjes van vroeger terug geluisterd. dit vond ik heerlijk om weer eens te doen.

Jan smit – jij laat mij niet slapenmuzieknoot
Trance – youre my angel
the lonely island ft michael bolton – jack sparow
the lonely island – Finest Girl

Dit waren over het algemeen de nummers die ik de laatste tijd heb geluisterd. dit samen met de nummer uit mijn favorieten van de afgelopen maanden.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat zijn voor jullie favoriete nummers?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *