Favoriet tv series

Lieve lezers, Vandaag wil ik graag mijn favoriete tv series met jullie delen. Nu moet ik wel eerlijk zijn de laatste tijd heb ik haast geen tijd om deze series te kijken op tv dus kijk ik ze altijd terug via de laptop of mijn telefoon. Vandaag dan ook mijn favoriet tv series.

Op nummer één staat goede tijden slechte tijden. Dit kijk ik nu al heel wat jaren. Zolang ik mij kan herrineren kan kijk ik hier al naar.

De volgende series kijk ik ook graag maar hebben geen vaste volgorde:

  • Vier handen op één buik

Deze serie kennen jullie denk ik ook allemaal wel. Persoonlijk kijk ik dit om te zien hoe deze jongeren nu eigenlijk over alles denken en hoe zij in het leven staan. Soms snap ik er totaal niks van dan heb ik echt van de wtf momentjes maar vaak kan ik er wel om lachen om hoe ze zijn en doen.

  • Het geheime leven van een vier jarige, hier zijn nu 3 afleveringen van geweest als jullie dit lezen zou nummer 4 ook wel eens online kunnen staan dit weet ik niet zeker.

Of jullie deze serie kennen dat durf ik niet te zeggen. Ik vind het fasinerend om te zien hoe een kind van vier zich gedraagd als er geen volwassenen in de buurt zijn. Er worden acht kinderen van vier jaar bij elkaar in een dagverblijf gezet om te kijken hoe hun zich gedragen. Wie is de lijder en wie is er ee volgeling.

  • Andy en Melisa

Ook dit is een serie die iedereen denk ik wel kent. Heerlijk dom tv kijken noem ik dit. De droge humor etc van hun kan ik wel warderen en een aantal dingen herken ik ook van mezelf want ook ik ben soms een chaotisch en kan dingen makkelijk kwijt raken.

  • The walking dead.

Ook ik ben verkocht aan de walking dead hoor. Elke maandag avond is dit vaste prik hier in huis en kijken we samen de walking dead. Persoonlijk vind ik de eerste seizoenen beter dan de laatste paar. Maar ik blijf het wel kijken.

Dit waren eigenlijk wel de series die ik het meeste kijk. Verder zijn het vooral films die ik graag kijk.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie nog tv series die jullie mij kunnen aanraden? Of is één van deze ook favoriet voor jou? Laat het me dan weten in de reacties ik ben wel benieuwd naar jullie favorieten.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *