Favoriete Disney Figuren

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een artikel over mijn 5 favoriete disney figuren. downloadWat zijn mijn favoriete figuren en waarom?

Mijn favoriete disney figuren zijn

  • Winnie the pooh
  • Bambi
  • Stampertje
  • Knorretje
  • Dombo

Winnie The Pooh is mijn nummer één ik ben helemaal weg van Winnie The Pooh. Waarom dat is een goede vraag. Ik vind beren helemaal geweldig, en kijk naar Winnie The Pooh is die niet heerlijk schattig. Een kleine dikke beer die van alles beleeft. En als je hem dan honing ziet eten.  Ik heb zelf verschillende Winnie The Pooh knuffels en foto lijstjes noem het maar op want het liep een beetje uit de hand.

12242015113624AM-image

Bambi een lief schattig hertje, dat is toch prachtig. Veel mensen zien maar weinig echte hertjes, maar ik zie ze geregeld en vind het prachtige dieren. Als wij thuis een hertje zien noemen we die altijd Bambi. Dit is ook één van de redenen waarom ik Bambi zo leuk  vind.

download

Stampetje, een heel lief ondeugend konijntje. Als hij rond huppelt zie je altijd dat witte staartje rond huppelen. Is het niet ontzettend schattig om te zien? Hoeveel kinderen zullen hun konijn wel niet stampertje hebben genoemd of noemen? Ik deed dit vroeg zelf ook met mijn konijnen.

stampertje1

Knorretje, een lief klein schattig varkentje. Echter loopt deze op twee benen maar dat maakt hem niet minder schattig natuurlijk.

animaatjes-knorretje-20185

Dombo de olifant, lief klein maar die oren zo groot. Die moet alles wel kunnen horen. Ik vind het geweldig om te zien hoe groot haar oren zijn. Dat maakt haar toch schattig.

dombo-cat

Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Wat zijn jullie favoriete Disney figuren?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *