Favoriete muziek #3

Vandaag heb ik voor jullie weer een favoriete muziek van de afgelopen tijd. de laatste keer was in juli. En ik vond het wel weer eens tijd om een aantal nummer met jullie te delen die momenteel in mijn playlist staan die ik vaak en graag luister. 

Ik heb een aantal leuke nummer ontdekt die ik jullie natuurlijk niet wil onthouden en vandaar dat ik vandaag voor jullie weer een artikel heb. Ik merk dat de laatste tijd niet heel veel muziek uit komt die ik echt mooi vind of die ik het waard vind om veel te luisteren maar ondanks dat heb ik toch weer een leuke lijst voor jullie. 

Veel van deze nummers zullen jullie vast wel kennen.

 • Stuk ft Wolter Kroes – Vannacht
 • Guilliano en Anita Meyer – why tell me why
 • Major dundee ft pussycat – Somewhere Someone
 • Luis Fonsi ft Justin Bieber – Despacito 
 • Emphasis – Light it up
 • Neroz – ode to the raver
 • Jon Greble – Hey mama
 • Gekkenhuys ft Fleur – Confetti in m’n sokken
 • Nick en Simon – Proosten op de doden
 • Belinda Kinnaer – Zeven oceanen
 • Frank Smeekens – Je bent de mijne
 • PartyFriex – 90’s medley
 • Wander – Altijd even Bellen

Persoonlijk vind ik dit weer een mooie lijst met voor bijna iedereen wel iets. Er zitten een aantal oude nummers tussen van vroeger die ik heb her ontdekt maar ook een aantal leuke nieuwe nummers. Lieve lezers, ik wil jullie weer bedanken voor het lezen van mijn artikel. Wat is jullie favoriete muziek?

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *