Favoriete Muziek – December

Lieve lezers, Het is al weer januari, 2017 is net begonnen. Bij een nieuwe maand hoort natuurlijk ook weer een muzieknootFavoriete van vorige maand. Zo heb ik voor jullie ook deze maand een favorieten van December.

Het is vandaag 2 januari, dit houd in dat ik voor jullie mijn favorieten van de maand december deel. In de laatste maand van het jaar heb ik eigenlijk alleen maar kerst muziek geluisterd. Ik vind de muziek heerlijk om te luisteren. Daarom staat deze favorieten dan ook in het teken van kerst muziek.

Mariah Carey – All i want for christmas is you
Mariah Carey – Santa claus is comin to townmuzieknoot
Nick en Simon – Best time of the year
Nick en Simon – Santa’s Party
Nick en Simon – Merry christmas everyone
Nick en simon – Christmas time with you
Britney Spears – my only wish (this year)
Kraantje Pappie – Het antwoord van Flappie

Zoals jullie wel kunnen zien heb  ik vooral Mariah Carey en Nick en Simon geluisterd. Deze nummers heb ik deze maand helemaal plat gedraaid. Zo af en toe luisterde ik ook nog wel andere kerst muziek maar dit waren toch echt mijn favorieten van dit jaar.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke kerst nummers hebben jullie veel geluisterd?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *