Favoriete Muziek – Februari 2017

Lieve lezers, Vandaag is het al weer maart. De maand februari is voorbij gevlogen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit artikel vandaag nog maak puur omdat ik was vergeten dat de maand al weer voorbij is hij ging zo snel. Hopelijk gaat de volgende wat minder snel of zal dit hele jaar zo snel gaan.

Nu het al weer maart is betekend dat dat we weer naar mijn favoriete muziek van de afgelopen maand gaan kijken.

Een van mijn favorieten is Zonder jou van wander. Deze heb ik de afgelopen twee dagen ontdekt en ik moet zeggen hij behoort tot mijn favorieten.

Eigenlijk zijn mijn andere favorieten niet echt verander ten opzichte van Januari, toch wil ik ze vandaag weer met jullie delen. Er zitten een paar nieuwe bij tussen zoals jullie waarschijnlijk kunnen zien.

Viva las vegas – aqua
Glimp van de duivel – ali b ft nielson
Stapje terug – Laura jansen ft fit
Zak omlaag – Impact
Kind van de duivel – je broer ft nigel

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *