Favoriete Muziek – Juni

Lieve lezers het is al weer juli en dat houdt in dat ik voor jullie weer een favoriete muziek van de maand juni heb. Nu moet ik eerlijk zeggen muzieknootdat dit artikel iets anders is dan de voorgaande lezen jullie gezellig mee?

Het is al weer juli en dat houd in dat we al weer in de 7 maand van dit jaar zitten. wow eind van de maand ben ik gewoon al een half jaar aan het bloggen woow. Maar daar gaat natuurlijk dit artikel niet over.
Ik moet zeggen dat ik afgelopen maand niet veel mooie nieuwe nummers heb ontdekt die ik constant heb geluisterd. Mieschien komt dit ook wel omdat ik een erg drukke maand heb gehad.

Nu tijdens het schrijven van dit artikel heb ik wel heerlijk muziek aanstaan op youtube en heb ik ook wel een aantal leuke nummers ontdekt die ik vandaag met jullie ga delen.

Mike en Colin – oog voor jou
Mike en Colin – ein Sommer
Monica Geuze, Rubben Annink en Jonna Fraser – Nu of nooit

Verder heb ik een beetje naar dezelfde liedjes als vorige maand geluisterd en natuurlijk gewoon muziek van de radio.

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat luisteren jullie graag?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *