Favoriete Muziek – Maart 2017

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer mijn favoriete muziek van de afgelopen maand. Daarnaast heb ik tevens een mededeling over deze rubriek. Lezen jullie mee naar wat mijn favorieten van de afgelopen maand waren?

De afgelopen maand heb ik weer een aantal leuke nummers ontdekt, deze wil ik dan ook graag weer met jullie delen.

Ed sheeran – Shape of you
Ronnie Flex ft Frenna – Energie
Teske – Oesters en Champagne
Outsiders, darkraver ft je broer – Helicopter
Colin Alexander – Shit melodie
Dj Knuffel – I Wanna Knuffel

Dit waren eigenlijk wel de grootste favorieten van de afgelopen maand. Daarnaast heb ik voor jullie nog een mededeling. Want er zal niet meer maandelijks een favorieten online komen. Ik ga een favoriet plaatsen zodra ik meer mooie nummers voor jullie heb. het kan dus voorkomen dat er in één artikel drie maanden worden behandeld. Ik heb hiervoor gekozen om deze artikelen zo meer inhoud te geven voor jullie.

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van deze beslissing? of hebben jullie liever elke maand een favorieten?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *