Favoriete Muziek – Mei

Lieve lezers het is al weer Juni dit houdt in dat ik vandaag mijn favoriete muziek van de maand mei met jullie ga delen.muzieknoot

Vorige maand heb ik ook mijn favoriete muziek met jullie gedeeld.

Deze maand heb ik weer van allerlei liedjes eigenlijk te vaak geluisterd. Oeps. Ik vind het heerlijk om muziek lekker hard aan te zetten in de auto of tijdens het bloggen. Even geen afleiding om me heen. Hier echter word ik wel eens afgeleid door de muziek maar dat vind ik heerlijk moet ik zeggen.

De favorieten die ik deze maand voor jullie heb zijn:

Die immer lacht -Stereoact feat. Kerstin Ott
Spijt – Lil kleine ft keizer
De tijd zal je leren – Ismo
Welkom in mijn hart – Jan Smit
Samen – Teske Ft Mr. Polska (deze vond ik eerst niks maar naar vaker luisteren vond ik hem eigenlijk toch wel mooi)

Dit zijn eigenlijk wel mijn favorieten van de maand. Deze heb ik geregeld geluisterd. Zoals je kan zien luister ik eigenlijk van alles wel.  Soms is mijn eerste indruk minder maar naar het vaker te hebben geluisterd kan ik het toch wel mooi gaan vinden. Natuurlijk heb ik de liedjes van de maand April ook nog geregeld geluisterd.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, wat zijn jullie favoriete liedjes? Laat het me weten in een reactie.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *