Favoriete Muziek – November

Lieve lezers, het is al weer december. De laatste maand van het jaar is al weer aangebroken. Dit houd in dat ik natuurlijk voor jullie weer een favoriete muziek van de maand november voor jullie heb.muzieknoot

De afgelopen maand was een rare maand wat betreft muziek. Ik heb ontzettend veel muziek geluisterd maar niet veel nieuwe nummers. Toch heb ik er wel een aantal voor jullie die ik graag met jullie wil delen. De nummers variëren wel een beetje wat betreft stijl maar dit vind ik persoonlijk juist fijn aan muziek. Want ik het niet altijd zin in het zelfde soort nummer.

Opnieuw – Teske
Hart beat – Vajen van den bosch en Rein van Duivenboden
Shout out to my ex – Little mix
Hair – Little mix
One night stand – B-Bravemuzieknoot
Passie – Clousseau

Dit waren er eigenlijk toch iets meer dan ik had gedacht. Dit zijn een aantal nieuwe nummers voor mij en een aantal oude. Deze muziek heb ik bijna altijd aanstaan in mijn auto.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie nog mooie nummers die ik echt moet leren kennen?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *