Favoriete Muziek – Oktober

Lieve lezers, het is al weer november, de tijd vliegt voorbij. Dit houd in dat ik voor jullie weer een favoriete muziek van de maand heb. In dit artikel kunnen jullie lezen wat ik in de maand oktober veel heb geluisterd.muzieknoot

Zoals elke maand deel ik ook deze maand mijn favoriete muziek met jullie. Ik merk dat ik de laatste tijd wat minder nieuwe muziek luister. Maar meer terug in de tijd ga en lekker muziek van vroeger luister.

Afgelopen maand heb ik veel het nieuwe album van jan smit gedraaid. Deze cd heb ik mijn auto zitten en zodra ik onderweg naar mijn werk ben heb ik deze altijd aan staan. Ik vind de cd geweldig. En vind de nummers dan ook nog steeds erg leuk om naar te luisteren

muzieknoot

Natuurlijk luister ik thuis ook veel muziek, zoals jullie al konden lezen is dit veel van vroeger. De nummers die ik veel heb geluisterd zijn:

Toy Box – Best Friend
Vengaboys – Were going to ibiza
Aqua – Barbie Girl
Hanson – mmmbop
Party Animals – Have you ever been mellow
2 Brothers on the 4th floor – Dreams

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Dit waren een aantal van de nummers die ik de laatste maand veel heb geluisterd. Kennen jullie deze nummers?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *