Favoriete Muziek – September

Lieve lezers het is al weer oktober, De maanden zijn voorbij gevlogen ik blog nu al ongeveer 9 maanden, maar voor rustigsamen_img_1951mijn gevoel doe ik het nog maar net twee maandjes. Dit geeft wel een heel raar gevoel moet ik eerlijk zeggen.

Zoals jullie weten deel ik iedere maand mijn favoriete muziek met jullie. Ik merkt dat ik de laatste tijd minder nieuwe muziek echt mooi vind. Maar deze maand is er voor mij 1 zanger die alle aandacht krijgt. Ik ben helemaal verkocht van zijn nieuwe album en luister deze dan ook dagelijks. Nu zullen jullie wel benieuwd zijn wie of dit is. Ik heb het natuurlijk over:

Jan Smit hij heeft dit jaar een nieuw album uitgebracht genaamd 20. Dit heeft hij gedaan omdat hij nu 20 jaar in het vak zit. Kun je het je voorstellen.

rustigsamen_img_1959 rustigsamen_img_1964
Ik ben van kleins af aan al gek op zijn muziek. Ik luisterde dit geregeld met mijn ouders en oma. Ik ben toch echt wel opgegroeid met hem. Mijn favoriete nummer van het album is 1 minuut met jou. Maar ook de rest spreekt mij zeker aan.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie zijn nieuwe album al gehoord? Wat is jullie favoriete nummer?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *