Favoriete muziek van de afgelopen tijd #1

Lieve lezers, zoals jullie in mijn vorige favoriete muziek hebben kunnen lezen heb ik besloten om deze niet meer maandelijks te doen maar eens in de zoveel tijd. Vandaag heb ik voor jullie mijn favoriete muziek van de afgelopen 3 maand.

De afgelopen maanden heb ik weer een aantal mooie nummers ontdekt. En deze zou ik dan ook graag weer met jullie willen delen. Mijn Muzieksmaak is nog steeds zeer divers en er zit weer van alles tussen.

Colin Alexandder (ft MmoozZ) – Goud
F1rstman, Boef, dj Youss-f – Overal
Lil’ Kleine – Alleen
Luis Fonsi – Despacito
Burak Yeter, Danelle Sadoval – Tuesday
Harten 10 – Fell in love with an alien
Vinzzent – Kleine voetjes
Ferry Doedens – Nu of Nooit
2nd bass ft de Alpenzusjes – Naar voren Naar achter
Da tweekaz – How far I’ll go
Julia Michaels – Issues
Henk Dissel – Een bom
Kygo, Selena Gomez – it aint me
Clean Bandit – Symphony
Paul Young – Love of the common people
Manowar – Heart of steel

Lieve lezers, dit waren mijn favoriete nummers van de afgelopen tijd. Kennen jullie al deze nummers? of hebben jullie nog tips wat betreft nummers? laat het me weten in de reactie en wie weet zie je hem de volgende keer terug in mijn favorieten lijst

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *