Favoriete Schrijvers – Deel 1

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een artikel over twee van mijn favoriete schrijfsters. SAM_1302Ik lees graag in mijn vrije tijd een heerlijk boek, nu heb ik veel vaste schrijvers waarvan ik vind dat ze goed schrijven waardoor de boeken makkelijk weg lezen. ik heb
gekozen om niet alle schrijvers in één artikel te plaatsen omdat het anders wel heel veel word. Vandaag krijgen jullie van mij deel één van de drie. Volgende week zal deel twee voor jullie online komen.

In dit artikel schrijf ik over een aantal schrijvers en welke boeken of ik van hun heb, in latere artikels kunnen jullie een korte samenvatting van de boeken verwachten en wat ik zo mooi vind aan deze boeken. Maar laten we voor nu beginnen met de schrijvers en hun boeken. Ik heb niet alle boeken echt op papier. Een aantal heb ik op mijn e-reader staan maar deze boeken wil ik nog wel een keer aanschaffen omdat ik ze zo geweldig vind.

Schrijfster Sylvia day, zij is de schrijfster van de boeken reeks van crossfire, ik denk dat de meeste van jullie deze boeken reeks wel kennen. Zij heeft de volgende titels momenteel uitgebracht in de crossfire serie.SAM_1287

  • Verslaafd aan jou
  • Begeerd door jou
  • Verbonden met jou
  • Bezeten van jou

Verder heb ik van haar de volgende boeken ook nog dit zijn losse boeken van haar en behoren niet tot een serie:SAM_1294

  • Afterburn
  • Aftershock
  • Veroverd hart

Schrijfster Marique maas, zij is mischien een iets minder bekende schrijfster maar dat weet ik niet zeker natuurlijk, zij heeft een boeken reeks geschreven genaamd Muren van glas. Dit zijn de volgende boeken

  • Muren van glas: De ontmoetingSAM_1304
  • Muren van glas: Harde grenzen
  • Muren van glas: De bestemming

 

Lieve lezers heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikel, ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden om te lezen. Volgende week komt er nog een artikel online met ook twee van mijn favoriete schrijfsters.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *