Favoriete schrijvers – Deel 3

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie het laatste deel van mijn favoriete schrijversSAM_1373. In dit artikel ga ik het hebben over één schrijver. Dit is de laatste schrijver in deze reeks van favoriete schrijvers. 

Helen Vreeswijk: Ik weet niet of jullie haar kennen. Ik heb in totaal acht boeken van haar. Ik vind haar goed schrijver waardoor haar boeken makkelijk weg lezen en ook duidelijk zijn. Het is een boek die je niet makkelijk weg legt. Als je eenmaal aan het lezen bent wil je graag doorlezen. Ik heb van haar de volgende boeken:

  • LoverboySAM_1386
  • Ontvoerd
  • Chatroom
  • Eerwraak
  • Leugens
  • Overdosis
  • Judas
  • De stalker

SAM_1380 SAM_1382 SAM_1391

Dit was mijn eerste schrijfster waar ik echt helemaal weg van was. Hierdoor heb ik ook al haar boeken gekocht om te lezen. hierna ontdekte ik
pas de boeken van Carry slee op de kinderboeken na dan.
Dit waren alle artikelen over mijn favoriete schrijvers en hun boeken. Nu ik deze artikelen heb geschreven voor jullie kom ik er eigenlijk achter hoeveel boeken ik al heb.

Ik heb nog veel meer boeken. Mochten jullie hier ook benieuwd naar zijn laat dit dan even weten in een reactie.

Ik  hoop dat jullie het een leuk artikel vonden.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *