Favoriete Tekenfilms – Deel 1

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een artikel over mijn favoriete tekenfilms van vroeger, Ik heb een oude videoband terug gevonden en wil deze sized_SAM_1763graag met jullie delen.

Vroeger keek ik best veel teken films. Ik deel mijn favoriete tekenfilms over twee artikelen in dit artikel laat ik jullie zien welke tekenfilms ik vroeger als peuter, kleuter, jong schoolkind veel keek. Volgende week komt er een artikel online voor het oudere schoolkind, welke series keek ik toen veel?

Ik weet ze natuurlijk niet allemaal meer maar de gene die ik nog weet deel ik vandaag met jullie. Ik heb wel eens op youtube  opgezocht of deze kinderfilms er op stonden en een aantal staan er zeker op en ik vond het heerlijk om ze terug te kijken. Even terug denken aan vroeger.

sized_SAM_1758 sized_SAM_1761

  • Bouli en Boulette
  • Waterspin wonderspin
  • Moomins
  • Alfred jodokus kwak
  • David de kabouter
  • Mimi Craca
  • Emilie
  • Benny Beer
  • Slakje

Dit zijn de gene die ik nog weet, en waar ik leuke herinneringen aan heb. Ik heb nog twee oude video banden gevonden waar een groot deel van deze tekenfilms op stonden. Hoe leuk is dat.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel, Kennen jullie deze tekenfilms ook? Welke kinderprogrammas keken jullie toen jullie klein waren?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *