Favoriete Winkels

Iedereen kent dat wel je hebt een winkel waar je graag komt en eigenlijk altijd wel iets meeneemt. Ook ik heb van deze winkels en vandaag wil ik jullie meer vertellen over mijn favoriete winkels. 

Waarschijnlijk ken je al deze winkels, en wie weet is het ook wel jouw winkel waar je eigenlijk altijd wel iets meeneemt. 

Een van deze winkels is de Action. Hier kom ik geregeld en ik neem altijd wel iets mee. Ook heb ik een aantal vaste producten die ik hier altijd koop waaronder bijvoorbeeld wasmiddel en spullen voor mijn blog zoals notitieboekjes, washi tape etc. Natuurlijk heb ik nog veel meer in huis van de Action. 

Daarnaast kom ik ook geregeld bij de Kruidvat om mijn verzorgingsproducten hier te halen en eventueel make-up. Dit is ook een winkel waarvan ik het leuk vind om soms gewoon rond te neuzen en even te kijken wat voor leuke spullen ze in de aanbieding hebben.

Voor kleding ga ik graag naar de Primark dit omdat de prijs niet altijd heel hoog is en ze hier best leuke kleding hebben. Over het algemeen koop ik hier mijn truien, T-shirts en af en toe een jas of iets van make-up.

Voor mijn overige kleding ga ik graag naar de Takko dit omdat deze kleding van goede kwaliteit is en je hier geen hoofdprijs voor betaald. Hier kies ik bewust voor omdat ik nog al onhandig ben soms en het dan zonder is om dure kleding kapot te laten gaan. Dit heb ik ooit eens gehad met een nieuwe dure broek. De eerste dag dat ik hem aan had viel ik en was hij al kapot. Dit is natuurlijk gewoon zonder. 

Daarnaast kom ik ook nog wel eens bij de zeeman of iets om hier basic shirts te halen wanneer ik deze nodig heb. Dit omdat deze ook niet duur zijn en deze gewoon mooi en goed zitten. 

Dit zijn eigenlijk mijn favoriete’s winkels waar ik graag en geregeld kom. Natuurlijk haal ik ook wel bij andere winkels mijn spullen maar over het algemeen haal ik ze bij deze winkels.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat is jullie favoriete winkel om te shoppen?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *