Fifty shades freed

Al een tijdje geleden ben ik naar de film fifty shades freed geweest. Ik ben naar de ladies night geweest op 8 februari. In dit artikel kunnen jullie lezen wat ik van de film vond. 
Al een poosje had ik de kaartjes in huis want ik wou graag naar deze film. Toen het dan eindelijk zover was dat we er heen konden had ik er nog steeds zin in. De dagen er voor had ik nog even het eerste deel gekeken. Het tweede deel wou ik ook nog graag kijken maar dit was er helaas niet van gekomen. 

Eenmaal aangekomen stonden er buiten drie audi’s bij de ingang die stonden er  voor de show. Verder lag er nog een rode loper en dat was het ook eigenlijk. Eenmaal binnen heb ik de kaartjes opgehaald en zijn we naar boven gegaan. Omdat het ladies night was stonden er een paar kraampjes. Persoonlijk vond ik het niet zo heel leuk en aangezien het er maar 4 of 5 waren vond ik het niet heel speciaal. Dit ook doordat als je niet speciaal voor de ladies night kwam je deze ook gewoon kon bezoeken.

De film zelf vond ik ontzettend leuk om te kijken. Dit is zeker een film die ik ga aanschaffen op dvd. Dit omdat ik hem leuk vind en zodat ik de serie compleet heb want dit vind ik persoonlijk ook wel leuk. 

Deze film vond ik meer een romantische film dan de vorige twee. Daarnaast zag je in deze film ook hoe ze echt naar elkaar toegroeiden in mijn ogen. Al met al een super leuke film om te kijken. Wat ik echt over deze film moet vertellen weet ik niet zo goed.  Het is gewoon een film die je gezien moet hebben. Al is het maar één keer.

Na afloop van de film kregen we nog een goodiebag. Hier zat persoonlijk ook niet heel veel in. Een zakje chips, een alcohol vrij biertje, een slaapmasker, een sample van een haar masker, en klein pakje reinigingsdoekjes, en een zakje noedels. Dit was volgens mij alles wat er in zat. Persoonlijk niet echt iets waar je heel veel aan hebt. 

Ik zal niet snel een ladies night bezoeken. En aangezien de vorige keer ook al een beetje een teleurstelling was denk ik dat ik het voor het geld maar laat liggen. en evt een weekje later ga. Tenzij het een film is waarbij ik niet kan wachten. Voor de meerprijs die je betaald vind ik het het niet waard om het nog eens te bezoeken. 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *