Film review – 50 Tinten grijs

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een film review. Het is al een tijdje gelden dat er een film review online kwam .
maar vandaag is het weer zover. Vandaag heb ik voor jullie de film vijftig tinten grijs.

De film is al een tijdje uit en heb hem nu al drie maal gekeken. Ik vind het geen slechte film maar ik kan ook niet zeggen dat het een super film is. Waarom ik dat vind is omdat de film veel stukken uit het boek weg laat. Natuurlijk kan de film ook niet alles laten zien. Maar sommige dingen uit het boeken hadden er van mij wel bij in gemogen.

De acteurs vind ik ook niet geweldig. Als je het boek leest krijg je toch een heel ander beeld van hun. Natuurlijk heeft iedereen een ander interpretatie van iemand. Maar voor mijn gevoel werd ze in het boek heel anders beschreven dan dat ze er in de film uit zag. Dit kwa kleding en haar betreft.

20160323_204911

Verder vind ik het wel leuk om de film te kijken, het lijkt me niet makkelijk om van een boek een film te maken. Vooral met dit soort boeken niet. ze hebben de film wel mooi gemaakt en bepaalde dingen er in gelaten die toch wel erg leuk zijn.

Over de locaties hebben ze wel goed nagedacht. De locaties zijn erg mooi om te zien vind ik. Echter over de indeling van de appartementen en locaties van de spullen hebben ze niet goed nagedacht vind ik. Zo had ik het idee dat de film en de boeken kwa indelingen nog al verschillen.

Maar het is al met al een leuke film om te kijken, heerlijk om een avondje op de bank te zitten met een film waarbij niet te veel humor, actie of iets in zit.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Hebben jullie deze film al gezien? Wat vonden jullie van de film? Willen jullie nog een inhoudelijke review van de film? Waar de film over gaat? Wat er gebeurd? Laat het me weten in een reactie.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *