Film Review – Central Intelligence

https://en.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence

Lieve lezers, vandaag is het weer tijd voor een film review. Zoals jullie in de titel kunnen lezen heb ik de film central Intelligence gekeken en vandaag heb ik voor jullie daar een review over.

https://en.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence

De film central intelligence is een actie/komedie film vind ik zelf. De hoofdrol spelers in deze film zijn Kevin Hart en Dwayne Johnson. Beide vind ik hun goede acteurs. Dit is ook één van de redenen geweest dat ik naar deze film ben geweest in de bioscoop.

De film gaat over een man die CIA agent is. Hij komt terug naar zijn oude woonplaats waar binnenkort een klassen reünie is. Hij zegt hier heen te gaan. Maar is ondertussen met hele andere dingen bezig. Eenmaal in zijn oude plaatst zoekt hij contact met een oude klas genoot. Als zij eenmaal contact hebben en afspreken gebeurd er van alles. Echter wil hij hier mee stoppen maar hij is er al veel te veel in verwikkeld geraakt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence

Ben jij benieuwd hoe deze film afloopt? En wat er allemaal gebeurd. Dan kan ik hem jullie zeker aanraden. Ik vond het een erg leuke film om naar toe te gaan en heb deze film dan ook met veel plezier gekeken.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie de film al gezien?

 

Bron Foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *