Film Review – Fissa

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een film review. De film is al wel iets ouder maar ik had hem nog niet eerder gekeken en ik vond hem altijd te duur in de winkel.sized_IMG_0811

Zoals jullie aan de titel al hebben kunnen zien heb ik voor jullie vandaag een review van de film Fissa. Deze film wou ik al een tijdje kijken, maar ik vond hem altijd te duur. Nu hij in de aanbieding was vond ik het tijd om hem te kopen en te kijken.

sized_IMG_0814

De film Fissa speelt zich af op een school. Een groepje studenten probeert een eindfeest te organiseren voor de school. Echter gaat dit niet zo goed en wil niemand komen.Dit groepje studenten zijn niet de populairste van de school. Op een gegeven moment zijn er twee jongens die hulp nodig hebben om hun eindexamen te halen. In ruil daar voor helpen ze om het eindfeest een groot succes te maken. Ondertussen gebeurd er van alles. Zowel met de studenten als met één van de leraren. Wat er gaat gebeuren dat vertel ik jullie natuurlijk niet. Maar wel wordt het feest een groot succes. Eigenlijk loopt het feest totaal uit de hand.

sized_IMG_0813

Ik vond de film zelf erg leuk om te kijken, echter is dit wel het soort film waar je van moet houden vind ik zelf.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie de film al gekeken? Of wil je hem gaan kijken?

Advertentie:

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Leukste films van de afgelopen tijd #1 |
  2. Leukste films van de afgelopen tijd #1 – RustigSamen.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *