Film Review – Hart Beat

Lieve lezers, afgelopen week ben ik naar de bioscoop geweest naar de film hart beat. In dit artikel wil ik jullie meer vertellen over deze film en wat ik er van vond. Lezen jullie gezellig mee?

Afgelopen week was het dan zover ik ben naar de film hart beat gegaan. Deze film wou ik al een tijdje zien maar had hier niet eerder de tijd en ruimte voor.

Hart beat is een echte film voor jonge kinderen en de tienermeiden onder ons. Nu ben ik zelf een stukje ouder maar ook ik vind deze film een echte aanrader. Ik heb de film met veel plezier gekeken. En zou hem rustig nog een keer kijken.

De film had een goed verloop van het verhaal en is duidelijk te volgen. Tijdens de film kun je je echt inleven in de personen en bedenken hoe het is om in zo een situatie te zitten.

De film gaat over een tiener idool genaamd Mik. En een meisje genaamd Zoë. In het begin van de film word Zoë aangereden door Mik. Hierdoor is de fiets van Zoë helemaal stuk en wil zij van Mik een nieuwe fiets.

De volgende dag moet zij bij een loods komen waar zij een nieuwe fiets zou krijgen van de manager van Mik. Echter blijkt het dat Zoë helemaal geen nieuwe fiets krijgt en ver uit de buurt moet blijven van Mik. Als ze de volgende dag gaat winkelen met een vriendin blijkt het dat er een meet en greet is voor fans met Mik. Als zij dit hoort besluit ze om op mik af te stappen en te vragen wanneer ze haar fiets krijgt. Voor haar betekend een fiets alles. Als ze eenmaal met mik in gesprek is komen er allemaal gillende fans achter hem aan en proberen hun zich te verstoppen voor deze menigte. Die middag gaan ze samen naar het ziekenhuis om te zingen voor zieke kinderen. Hier leert zij de ware mik kennen.

Natuurlijk houd daar het verhaal niet op en begint het nog maar net. En heb ik veel weg gelaten. Omdat ik iedereen kan aanraden om naar deze film te gaan. Zodra deze film uitkomt op dvd zal ik deze dan ook zeker gaan halen.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie deze film al gezien? Wat vonden jullie er van?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *