Film review – Homies

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie weer een film review. Vandaag ga ik de film Homies reviewen.SAM_1372
De film is uitgekomen in januari 2015. Ohoh al meer als een jaar geleden. Maar de film blijft leuk

Ik heb de film nu al een aantal keer gekeken en ik blijf hem leuk vinden. Ik vind het zelf geen film die naar één keer kijken niet leuk meer is. Dit kom ik vaak tegen bij films. Ik denk dat jullie dat wel kennen. Hij is leuk voor één keer en daarna niet meer. Dat  heb ik met deze film niet.

SAM_1369

De film vind bevat veel humor. Eigenlijk zitten er zoveel dingen in waarbij je echt zo iets hebt van huh. Maar dat maakt de film juis leuk. Het is een film wat eigenlijk deels realistisch is en deels niet. Dit vind ik zelf wel leuk aan films.

De film gaat over vier vrienden die van alles mee maken. Zo moeten ze binnen een week 22 kilo drugs verkopen. Echter gaat dit niet zo makkelijk als ze denken. Zo komen ze in aanmerken met verschillende mensen en zelfs de politie. Uit eindelijk werken ze samen met de politie om de grootste dealer te pakken te krijgen. Uit eindelijk komt natuurlijk alles goed. Want ja het is nu eenmaal een film en daar loopt altijd alles goed af.

SAM_1371

De film bevat veel leuke fragmenten en veel humor. Echter moet je deze wel snappen en zien. Dit is niet voor iedereen het geval.

Lieve lezers ik hoop dat jullie het een leuke review vonden. En wie weet geef je de film wel een tweede kans als je hem niet leukk vond.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *