Film Review – Intouchables

Vandaag heb ik voor jullie een artikel over één van mijn favoriete films.SAM_1250
Ik kijk graag in de avonden en weekenden een leuke film. Vandaag heb ik dus een artikel over één van mijn favoriete films.

Dit artikel gaat over de film Intouchables. De film is al een tijdje uit en ik heb hem al meerdere malen gekeken maar wat is dit een mooie film. En wat blijft hij mooi. Het mooie aan deze film is het verhaal. Hoe ze dit verhaal vertellen. Je kunt zien dat de makers er veel tijd in hebben gestoken, en veel aandacht aan hebben besteed.

Waar gaat de film eigenlijk over.
De film gaat over een hulp behoevende man die iemand zoekt die hem kan helpen bij zijn dagelijkse bezigheden. Als er een jonge man komt die graag alleen een handtekening wil om zo een uitkering te krijgen besluit hij om deze jongen aan te nemen. Dit omdat deze jongen geen medelijden met de man heeft en er niet bij stil staat wat deze man allemaal wel en niet kan.SAM_1250

Als de jongen eenmaal in dienst is beleven ze vele avonturen en genieten ze samen van alle leuke dingen die ze doen.  Je ziet aan de man dat hij weer geniet van de dingen en dat hij plezier heeft ondanks de beperkingen die hij heeft.

Als de jongen besluit om op een gegeven moment te stoppen merk je dat de man minder in zijn vel zit en niet meer zo kan genieten als eerder. Hij is inmiddels op zoek naar een nieuwe verzorger die hem kan helpen, maar hij kan niemand vinden die hem zo aan het lachen maakt als die ene jongen. Op een gegeven moment komt de jongen terug omdat hij bericht heeft gehad dat het niet goed gaat met de man. Zodra de man de jongen ziet zie je hem gelijk helemaal opbloeien.SAM_1252

Als je wil weten hoe dit verhaal echt loopt en hoe het verder afloopt kan ik jullie aanraden om de film te gaan kijken. Want wouw wat is dit een mooie film. Een film die ik iedereen kan aanraden om te kijken. En niet te vergeten. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waardoor hij nog mooier word.

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel, ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *