Film Review – John Wick

Lieve lezer vandaag heb ik weer voor jullie een film review. Ik heb deze film niet op dvd dus de foto’s zijn nietJohn_Wick_TeaserPoster door mij zelf gemaakt. Ik
heb deze film afgelopen week gekeken op film 1. En wat een mooie film was dat. Het gaat om de volgende film John Wick.

De film john wick gaat over john zoals de naam al zegt. John heeft net een paar dagen zijn vrouw verloren. Op de dag van de begrafenis krijgt john een puppy van een vriendin die helaas niet aanwezig kon zijn. Als hij op een dag naar buiten gaat komt hij een jongen tegen die zijn auto wil kopen. Maar de auto wil  hij niet verkopen. Die nacht komen de jongens bij zijn huis om de auto te stelen. Maar eerst slaan ze hem en vermoorden ze het hondje. Dit is zown zielig stukje. John vind dit verschrikkelijk en gaat wraak nemen op de jongen.

johnwick-puppy300125johnwick6

John is iemand uit het criminelen circuit. Hij was hier één van de sterkste en werkte voor de grootste man in deze wereld.

De gene die zijn auto heeft gestolen is de zoon van deze man. Maar omdat john al jaren er uit was gestapt komt hij toch even terug in deze wereld om wraak te nemen op deze jongen.

still-of-keanu-reeves-and-alfie-allen-in-john-wick-(2014)-large-picture (1)

Ik vind het persoonlijk een goede actie film. Ik heb niet snel dat ik een actie film echt goed vind. Of er helemaal weg van ben. Meestal onthoud ik deze films ook niet maar deze is echt blijven hangen. En zou hem zeker nog een keer gaan kijken.

Wil jij weten hoe deze film af loopt?De film is al te koop. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *