Film Review – Ride Along 2

http://www.filmhoek.nl/nieuwe-trailer-voor-ride-along-2/

Lieve lezers, het is weer tijd voor een film. Ik kijk wel vaker films maar vond deze niet de moeite waard om met jullie te delen. Vandaag heb ik dan http://www.filmhoek.nl/nieuwe-trailer-voor-ride-along-2/weer een film review voor jullie. De film die ik heb gekeken is Ride Along 2.

Zoals jullie hier boven hebben kunnen lezen heb ik de film Ride Along 2 gekeken. De eerste film heb ik ook gekeken en ik vond deze erg mooi om te zien. Zo ook deel twee. Wat een humor zit er in deze film. Ik was nog geen kwartier aan het kijken of moest al twee keer lachen om een geweldige actie.’

Ride Along 2 is een actie / humor film, echter is dit geen film met extreme actie alleen voor mannen hoor. Persoonlijk vind ik het meer een familiefilm. De acteurs die de hoofdrollen spelen in deze film vind ik fantastisch spelen. En elke film van hun is leuk om te zien.

Ride along 2 gaat over twee politie agenten die opzoek gaan naar iemand. Hiervoor moeten e naar een andere locatie. Echter gaat er van alles mis. Zo blazen ze bijvoorbeeld een auto op, gaat een achtervolging anders dan anders. uiteindelijk lukt het hun wel om te bereiken waarvoor ze gekomen waren. Echter is alles anders dan anders gegaan.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kennen jullie de film al? Of lijkt het je een leuke film? Laat het me weten in een reactie

 

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *