Film review – Secret life of pets

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer eens een film review. De film die ik vandaag voor jullie heb is een erg leuke film voor kinderen. secret

De film die ik voor jullie ga reviewen is Secret life of pets. De film draait nu al eventjes in de bioscoop. En ook ik heb deze film gekeken.

De film is echt gemaakt voor kinderen, de animaties zijn erg goed gemaakt vind ik zelf. De verhaal lijn is erg mooi geschreven en erg leuk gemaakt. Voor kinderen is dit echt een aanrader.

Echter had ik zelf meer humor verwacht in de film. De trailer bevate meer humor dan de film zelf vond ik. Echter kon dit ook aan mij liggen omdat ik op deze dag niet lekker was. Dit heeft altijd invloed op mijn humeur.

http://www.imdb.com/title/tt2709768/

De film gaat over een stel huisdieren, zodra de baasjes van huis gaan gaan de dieren helemaal los en gaan ze bij elkaar op visite. Echter waneer ze buiten op straat lopen komen ze de straat dieren tegen. Hierdoor komen ze in van alles terecht. Op een gegeven moment worden twee dieren vermist en gaan de andere dieren opzoek naar hun. Dit gaat natuurlijk niet helemaal vlekkeloos. Ben jij benieuwd wat er allemaal gebeurd? Kijk dan zeker de film.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie de film al gezien? Zo ja wat vonden jullie van de film?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *