Films van de Afgelopen tijd #2

Lieve lezers, het is vrijdag en dat houdt in dat het weer bijna weekend is! Zelf vind ik het altijd heerlijk om in het weekend even lekker films te kijken. Gewoon even helemaal niks meer doen. Vandaag deel ik een aantal films met jullie die ik de afgelopen tijd heb gekeken.

Nog eventjes geduld en dan is het weekend. Zelf kijk ik bijna elke avond wel een film. Maar het liefst kijk ik deze in het weekend. Vrijdag avond, Zaterdag avond en op de zondag. Je hoeft dan even helemaal niks. En het werk laat je even achter je want voor je het weet is het weer maandag en heb je de saaie dagen weer. Vandaag heb ik daarom voor jullie een aantal leuke films die ik de afgelopen tijd heb gekeken.

 • Eye in the sky
 • Ask me anything
 • Fashion chicks
 • Rokjesdag
 • The Departed
 • The big wedding
 • The big wedding 2
 • Fifty shades of grey
 • Bridge of spies
 • Rain man
 • Blood dimond

Dit was een greep uit de films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Een aantal van deze films had ik al eens eerder gekeken.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Hebben jullie nog films die ik een keer gezien moet hebben? Laat het dan weten in de reacties.

 

 

Advertentie:

2 Reacties

  • Ik kijk nog niet zo heel veel op Netflix moet ik eerlijk zeggen. Ik ben momenteel nog bezig met Pretty little liars, seizoen. Ik denk dat ik hier voorlopig nog even mee bezig ben. Maar ik zal die serie eens bekijken of het mij wat lijkt. Wie weet komt hij op de lijst haha

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *