Films van de afgelopen tijd #3

Lieve lezers, Vandaag is het goede vrijdag en dat betekend dat het bijna Pasen is. Hierdoor hebben veel mensen een lang weekend en meer tijd om een leuke film te kijken. Vandaag deel ik weer een aantal films met jullie die ik de afgelopen tijd heb gekeken. Wie weet zit er voor jullie ook wel een leuke film tussen om te kijken.

Voordat ik met het artikel begin wil ik jullie alvast hele fijne paasdagen wensen.

Ik heb voor jullie weer een aantal films die ik de afgelopen tijd heb gekeken. ik heb films in verschillende categorieën gekeken waarschijnlijk zit er voor iedereen wel een leuke film tussen. Een aantal films ben ik vergeten te noteren en ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik niet meer weet welke films ik allemaal heb gekeken.

 • Spy
 • The Martian
 • Hacksaw ridge
 • Fences
 • Me Before you
 • Sleepless
 • We bought a zoo
 • Resident Evil
 • Deepwater Horizon
 • The nice Guys
 • The Accountant

Dit was een greep uit de films die ik de afgelopen tijd heb gekeken. Ik ga proberen om de films die ik heb gekeken wat beter bij te houden zodat ik jullie een grotere selectie kan laten zien van de films de ik gekeken heb. De meeste films die ik heb gekeken vind ik ook daadwerkelijk leuk. anders zal ik deze natuurlijk ook niet met jullie delen. Ik heb niet snel dat ik een film niet leuk vind. maar soms zijn ze te langdradig of veel te bewegelijk hierdoor kijk ik dan niet naar deze films.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie nog aanraders kwa films? Laat het me dan zeker weten in de reacties want ik ben erg benieuwd naar leuke films.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *