Films van de afgelopen tijd #4

Lieve  lezers vandaag heb ik voor jullie weer een artikel over de films die ik de afgelopen tijd heb gekeken, Het is een kleine lijst wat betreft nieuwe films voor mij en een aantal mooie die ik graag met jullie wou delen. Ik heb nog een aantal films gezien die ik in de vorige films van de afgelopen tijd ook heb gezien.

de films die ik de afgelopen tijd heb gekeken zijn:

 • Sully
 • ping pong summer
 • fifty shades darker
 • gold
 • mine
 • snowden
 • schindlers list
 • sand castle
 • schone handen
 • american sniper
 • bleu is the warmest color
 • the duff

Dit was een greep uit de films die ik de afgelopen tijd heb gekeken. Ik heb nog veel meer films gezien maar deze zijn al eens voorgekomen in een van de artikelen.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *