Foto challenge

De afgelopen maand heb ik met een aantal vrienden een foto challenge gedaan. Wat dit inhoud en hoe ik dit heb ervaren laar ik jullie vandaag weten.

Wat houd de challenge nu eigenlijk in?

Elke dag kregen we een opdracht om een foto te maken. Wat je moest fotograferen kon je zien op de afbeelding. Deze foto stuurden we dan door in de groepsapp die we hadden aangemaakt.

Wat vond ik er van?

Inmiddels zitten we al weer in een nieuwe maand en ook deze maand doe ik weer gezellig mee. Het is erg leuk om aan de hand van foto’s te zien wat iemand bedenkt bij de opdracht.

De opdrachten zelf zijn niet zo heel moeilijk hoor, denk bv aan iets ouds, je lievelingskleur, iets wat je niet leuk vind. Etc.

Zoals je kunt lezen is het niet heel moeilijk maar wel gewoon leuk om te doen. Ook leer je zo bepaalde dingen over elkaar.

In het groepje waar ik in zit ken ik er eigenlijk 2 alleen van naam. Maar aan de hand van de foto’s en gesprekken leer je elkaar wel een beetje kennen.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie wel eens een foto challenge gedaan met vrienden? Of lijkt het je leuk om ook eens te doen?

Advertentie:

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *