Game Review – Assassins Creed

Vandaag heb ik voor jullie weer eens een game review. In dit artikel wil ik graag aandacht besteden aan de film Assassins Creed. Dit spel heb ik nu ongeveer een week in huis en 2 a 3x gespeeld. Vandaag vertel ik jullie wat ik van deze game vind. 

Zoals jullie misschien wel weten ben ik geen fanatieke gamer maar zo af en toe vind ik het wel leuk om te doen. Echter ben ik belachelijk slecht in spelletjes(behalve de sims). In eerste instantie leek me dit spel totaal niks aan. Ik  had het idee dat het saai zou zijn en door de fantasie ik het niks vond. 

Dit bleek totaal verkeerd te zijn. Ik ben nog steeds belachelijk slecht maar vind het wel leuk om te spelen. Zo langzaam aan word ik wel iets beter. In het spel zitten allemaal verschillende missies die je kunt doen. al deze missies vormen wel een soort van verhaal dit maakt het spel wel weer wat leuker. Je begint het spel als een piraat en doordat je iemand ombrengt en de kleding steelt verander je in iemand anders waardoor je aan land gaat waar de missies/opdrachten plaats zullen vinden. Momenteel heb ik nog niet heel veel opdrachten gedaan omdat ik nog niet heel veel heb kunnen spelen. Maar ik wou toch graag deze review schrijven voor jullie.

Waar een normaal iemand een missie in 1 of 2 x haalt moet ik hem soms wel 5 a 6x doen voordat ik hem haal. Vaak gaat dit gepaard met gemopper en gevloek maar ach dat hoort er bij en ik kan er zelf gelukkig om lachen. Of ik een fanatieke speler ga worden, nee hoor daar is het dan weer niet leuk genoeg voor. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, welk spel spelen jullie graag?

Advertentie:

1 Reactie

  1. Ooh dit spelletje is echt iets voor mijn broertje. Ik ben ook echt mega slecht in spelletjes. Maar de sims is by the way wel echt leuk! Te lang niet gespeeld, maar wel onwijs verslavend!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *