Game Review – Pokemon Go

Lieve lezers, iedereen kent tegenwoordig pokemon go wel. In dit artikel deel ik jullie ervaring met dit spel. Wat vind ik van het spel.sized_Screenshot_2016-07-29-13-28-50

Even geleden is pokemon go uitgekomen. Ook ik heb dit spel gedownload en ben hem gaan spelen. Ik denk dat ik hem nu ongeveer 3 weken heb. In het begin vond ik het gewoon leuk om vanuit huis te spelen. Immers zaten er hier genoeg, en dit vond ik prima. Ik snapte er niet zo heel veel van en nog steeds niet hoor.

sized_Screenshot_2016-07-29-13-00-33

Op een gegeven moment zijn we ook af en toe naar buiten gegaan. Ik vond dit in het begin maar raar hoor. Dat rond lopen met je telefoon. Maar ja ook ik heb het maar gedaan want ja het is wel een grappig spel om te spelen.

Nu zijn we inmiddels drie weken verder ongeveer en trekt het spel niet echt mijn interesse meer. Zo af en toe open ik de app nog wel eens om te kijken of er iets leuks zit maar vaak is dit niet het geval en klik ik het spel maar weer weg.

Persoonlijk vind ik het spel niet uitdagend genoeg om te blijven spelen. Daarnaast hou ik er ook niet van om maar rond te gaan lopen opzoek naar een pokemon. Met spelletjes ben ik liever lui dan moe haha.

Of ik veel heb gespeeld in die drie weken. Nee absoluut niet. Ik ben level 9 en heb 36 verschillende pokemons. Ik heb hier vanuit huis veel dezelfde gevangen. Dit maakt het spel ook minder leuk moet ik zeggen hoor. Ik ging het eigenlijk spelen omdat ik ze gewoon allemaal wou vangen. Niet om de beste te worden dit heeft nooit mijn interesse gewekt.

sized_Screenshot_2016-07-29-13-00-44   sized_Screenshot_2016-07-29-13-00-50 sized_Screenshot_2016-07-29-13-00-56 sized_Screenshot_2016-07-29-13-00-59

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van pokemon go? Spelen jullie het nog veel of zijn jullie er eigenlijk ook al wel weer op uitgekeken?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *