Game Review -The Division – Deel 2

Lieve lezers vorige maand hebben jullie kunnen lezen wat mijn eerste indruk was van de game The division. In dit artikel kunnen jullie lezen tom-clancys-the-division_20160326012914wat ik nu van de game vind. Zijn er nog dingen die me zijn opgevallen?

We zijn nu een maand verder, onderhand hebben we nu  2 dagen 16 uur en 19 minuten  gespeeld en zijn we level 29/30
Echt iets nieuws over het spel kan ik niet vertellen. Er komen steeds nieuwe missie bij. En hoe hoger je level is hoe meer gebied er vrij komt. In elk gebied heb je nieuwe missies en opdrachten. Tijdens de opdrachten en missies krijg je bepaalde punten met deze punten kun je het hoofdkwartier updaten zo heb je een beveiligingsvleugel, een medische vleugel en een technischevleugel. Wij zijn nu level 30 en hebben alles op 100% staan. Tijdens het spelen kun je allemaal producten oppakken. Deze kun je gaan gebruiken of  verkopen.

tom-clancys-the-division_20160326012328

Als je level 30 bent heb je eigenlijk alles wel gespeeld. Er zijn nog een aantal extra missies en je hebt nog dagelijkse missies. Deze kun je normaal spelen of op hard. Als je deze missies hebt gespeeld krijg je dan weer een extra beloning. Het is niet dat dit verveeld maar op dit moment bied de darkzone eigenlijk net iets meer om te doen vind ik zelf.

tom-clancys-the-division_20160323213302

Er is ook nog een darkzone,zoals je hier boven kon lezen. In deze zone zijn we level 24 dit komt omdat we hier nog niet zo veel hebben gespeeld.De darkzone is een zone wat eigenlijk besmet is. Het spel gaat over een virus wat zich heeft verspreid. In deze zone zijn geen missies maar veel tegenstanders/vijanden. Als je deze dood schiet kun je wapens en uitrustingen oppakken deze kun je alleen  niet gelijk gaan gebruiken. Je kunt in totaal negen voorwerpen bij je dragen.Deze moet je bij een evacuatie punt laten ophalen door een helikopter, deze zorgen er dan voor dat je wapens en je uitrusting worden gereinigd zodat je deze kan gaan gebruiken.

In de Darkzone heb je 6 gebieden, elk gebied heeft een ander niveau. Hoe hoger je gaat hoe sterker je tegenstanders worden. Elk gebied heeft ook een eigen evacuatie punt. Sommige hebben er zelfs twee. Sommige punten zijn kleine punten andere zijn weer groot. Bij de evacuatie punten kun je ook tegenstanders tegen komen. Dit kan soms erg vervelend zijn omdat je je spullen wil evacueren wat dan niet altijd lukt omdat ze in de buurt zijn. Op dat moment moet je dan opnieuw de evacuatie starten.

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel. Of er nog een artikel over dit spel komt weet ik nog niet zeker. Dit zal dan hooguit zijn als er nieuwe updates beschikbaar zijn waardoor je weer meer kan.

 

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *