Game Review – The Division

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een game review, de game die ik voor jullie ga reviewen is Tom Clancy The Division,
De game is uitgekomen op acht maart. In dit artikel hoop ik jullie een klein beetje een indruk
te geven van de game.

Zoals jullie hier boven al hebben kunnen lezen ga ik de game the division reviewen. De game is uitgekomen op acht maart en ik heb hem dan ook gelijk gekocht. Of ik hem veel zal spelen nee dat kan  ik wel eerlijk toegeven. Ik heb de game voor mijn vriend gekocht en we zijn hem dan ook samen aan het uitproberen. Zijn jullie benieuwd naar mijn mening van het spel?

Waar gaat het spel eigenlijk over: Dit spel gaat over New York city, Een virus van nooit eerder geziene omvang heeft geleid tot een instorting van de samenleving zoals wij ze kennen. Jij bent de laatste hoop van de mensheid, een agent van the division, geactiveerd om te redden wat er te redden valt.

De graphics van dit spel zijn duidelijk goed verbeterd. Alles is heel scherp en duidelijk. Ook is het een stuk realistischer gemaakt. Daarnaast hebben de makers ook erg goed gelet op de kleine details en leuke extra toevoegingen in de game.

In eerste instantie moet je erg wennen aan het spel en snap je niet gelijk hoe alles werkt. Maar al spelend kom je steeds achter meer dingen. Je hebt in dit spel allemaal missies die je moet doen.Het leuke van dit spel is dat je spullen kunt pakken die op de grond liggen of die de slachtoffers aan hadden. Zo kun je bijvoorbeeld ook extra attributen verkrijgen tijdens het spelen. Dit is natuurlijk in het echte leven ook zo. Er is wel een minpunt aan het spel. Zo duurt het reloaden erg lang.

 
Op de foto’s hier boven kun je zien hoe de map er uit ziet.

Daarnaast is het extra leuk dat je de missies met je vrienden kan doen op afstand. Dit maakt het spelen wel leuker vind ik zelf. Het enige nadeel van dit spel vind ik dan weer wel dat je altijd online moet spelen. Maar dit weet je als je het spel koopt.


Dit zijn twee foto’s van tijdens het spelen. Zoals je op de foto’s allemaal kan zien zijn de graphics erg goed en mooi. je kunt veel kleine details zien.

Tussen de missies door kun je de burgers op straat die in nood zijn helpen. Zo kun je ze bijvoorbeeld water geven. Zoals er in het echte leven ook dieren over straat lopen, lopen die in het spel ook gewoon rond. Vliegen er vogels in het rond, en lopen er natuurlijk burgers over straat.

Ik hoop dat jullie dit  soort artikelen ook leuk vinden om te lezen? Afhankelijk van hoe vaak we spelen zal ik hopelijk volgende maand ergens weer een artikel schrijven over dit spel, Wat vind ik dan van het spel? Is het spel nog steeds leuk? Of gaat het snel vervelen? Dit alles kunnen jullie volgende maand lezen in een artikel.

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *