Game’s die ik speel.

Lieve lezers, vandaag heb ik weer een game gerelateerd artikel. Zo heel af en toe deel ik eens een game review dit gebeurd echter maar zelden en is dan vaak een review van zowel mij als mijn vriend. Hij speelt de games en ik kijk en luister mee van hoe of wat en vraag daarbij zijn mening. 

Vandaag wil ik het dan ook eens met jullie hebben over de game’s die ik zelf speel als ik al eens een spel speel. Zelf ben ik niet echt van het spelen van game’s maar zo af en toe vind ik het wel heerlijk om even te doen. 

Op mijn telefoon speel ik wel geregeld spelletjes, Zo speel ik onder andere Water splash, Tangram king, sims en Smurs Village. de laatste drie spelletjes speel ik bijna niet. water splash speel ik bijna dagelijks wel een keertje.

Verder heb ik ook nog een ps3 hier speel ik de sims op en momenteel heb ik een nieuw spel assassins creed. deze heb ik nog niet gespeeld dus die gaan we binnenkort maar eens uitproberen. kijken of ik het wat vind. de ps3 is niet standaard aangesloten dus dit houd mij snel tegen om te gaan spelen. Als ik dan eenmaal speel is het soms een half uurtje en soms wel een langere tijd. Dit hangt altijd van de situatie af en of ik het nog leuk vind. 

Op mijn laptop speel ik bijna nooit hier heb ik 1 spel op staan stardew valley dit spel speel ik heel zelden als ik niks te doen heb. ik denk dat het nu ongeveer 4 maanden geleden is geweest dat ik deze voor het laatst heb gespeeld. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Welke spelletjes spelen jullie en waar spelen jullie voornamelijk op?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *