Geen vaste Upload dagen en tijden meer.

Vanaf vandaag zijn er geen vaste upload dagen en tijden meer op mijn blog. Dit komt doordat ik gewoon 40 uur in de week werk en helaas weinig tijd over houd om te bloggen. Wanneer ik tijd heb dan schrijf ik een artikel en plan ik deze in of plaats ik deze gelijk online. Wel probeer ik nog om minimaal 1 artikel in de week online te plaatsen. En wanneer mogelijk plaats ik er meer. Ik hoop dat ik snel mijn draai kan vinden om weer meer te gaan bloggen en meer tijd te vinden maar helaas lukt mij dit momenteel nog niet. 

Mochten jullie nog leuke ideeën hebben of dingen van mij willen weten laat het dan vooral in de reacties achter en wie weet kan ik hier een leuk artikel over maken voor jullie. Ik hoop snel mijn draai te kunnen vinden en meer tijd om meer voor jullie te kunnen schrijven want afgelopen jaar was een puinhoop op mijn site. 

Wel heb ik nog een aantal leuke dingen op de planning staan om te gaan doen en hier zal ik dan ook een artikel over maken. Ik zie jullie snel weer met een leuk artikel. 

Liefs, 
Rowenia 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *