Hallo April

Hallo April, Daar ben je dan. Wat ga jij deze maand voor ons in petto hebben? Komt het mooie weer er dan nu echt aan of geef je ons nog meer winters weer?

Wat was maart een rare maand. Zo hebben we flinke winterse temperaturen gehad, maar hebben we ook vast kunnen genieten van het mooie voorjaars weer met een heerlijk zonnetje en konden we even zonder jas naar buiten. Helaas ben ik deze maand ook even goed ziek geweest. Dit was lang geleden voor mij. Maar helaas kon ik er dit maal niet aan ontkomen. 

hopelijk wordt deze maand dan op alle vlakken beter. Hopelijk komt nu echt het voorjaar er aan met heerlijke temperaturen zodat ik weer gewoon kan genieten van het buiten zijn. Daarnaast merk ik dat ik met mooi weer gelijk een stuk vrolijker ben en meer energie heb. Ik heb in iedergeval deze maand een aantal leuke dingen op de planning staan. Hopelijk kunnen deze ook allemaal gewoon doorgaan. Want ik wil er dan toch wel graag mooi weer bij hebben. 

Maar laten we eerst maar eens genieten van de paasdagen. Even gewoon tijd met familie en even leuke dingen doen. Even uit de dagelijkse sleur. Wat ik precies op deze dagen ga doen dat weet ik nog niet. 1e paasdag breng ik bij mijn ouders door. Waarschijnlijk als tweede paasdag een beetje mooi weer is ga ik deze dag denk ik iets leuks doen met mijn vriend. De dagen erna begint het normale leven weer en moet er weer gewerkt worden. Maar een lang weekend samen is toch ook wel even fijn hoor. 

Ik hoop dat deze maand op zoveel vlakken een stuk beter en leuker gaat worden. En dat alles weer word zoals het was. Duimen jullie met mij mee? 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat gaan jullie met deze paasdagen doen? 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *