Hallo Juli, Hallo Zomer

Het is eindelijk juli en voor mij betekend dit dat de zomermaanden echt zijn aangebroken. Momenteel merk je dit ook aan het weer en is het heerlijk warm. De temperaturen zijn heerlijk boven de 25 graden en hier word ik vrolijk en gelukkig van. Daarnaast zijn de dagen gewoon een stukje langer voor mijn gevoel omdat je gewoon langer buiten kan zijn. Je zit niet meer hele avonden opgesloten in huis en je kan met vrienden en familie best lang gezellig buiten zitten. 

De maand juli staat momenteel vol gepland met ontzettend leuke dingen. En ik kijk er naar uit om dit allemaal te kunnen doen. Ik kijk uit naar de weekenden waarin ik deze dingen allemaal heb gepland. Ik heb nog een paar daagjes deze maand over maar ik weet zeker dat ook deze dagen een ontzettend leuke wending krijgen. De weersverwachtingen voor deze maand zijn namelijk gewoon goed waardoor ik de energie heb om deze dagen leuke dingen te doen. Wat ik over het algemeen ga doen deze maand? 

Een lekker dagje shoppen met mijn moeder
Een dagje shoppen met Carolien van Liefscarolien
Dagje shoppen met mijn vriend. 

Oke nu ik dit zo lees ga ik eigenlijk best veel shoppen deze maand maar het feit dat ik dit doe met de mensen waar ik echt van hou maakt zo’n dag toch speciaal. Ook hoop ik deze maand nog een avondje naar de bios te kunnen of misschien zelfs wel 2 of een heerlijke BBQ te houden. Ik merk aan mezelf dat ik van deze dingen extra energie krijg en dat mij dit goed doet. Misschien toch maar gewoon allemaal inplannen dan? 

Natuurlijk moet ik deze maand ook gewoon werken. Hoeveel ik moet werken dat blijft elke week een verassing. Dat is het nadeel van uitzendkracht zijn. Maar voor nu ben ik blij met het werk wat ik heb en wat ik doe. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie eigenlijk activiteiten waar jullie extra gelukkig van worden?

 

 

Advertentie:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *