Heb ik een verzameling?

Vandaag heb ik voor jullie een artikel waarin jullie mij weer een beetje beter leren kennen. In dit artikel wil ik het met jullie hebben over verzamelingen. Heb ik namelijk een verzameling? En hoe kijk ik tegen een verzameling aan.

De meeste mensen hebben wel een verzameling. Sommigen hebben er maar één en anderen hebben er weer meerderen. Vandaag wil ik jullie meer vertellen over mijn verzameling. want ook ik heb een verzameling. Eerlijk gezegd, ik heb meerdere verzamelingen. Met elke verzameling ben ik even blij en ik denk dat ze voor sommige van jullie niet als een verassing zullen komen. 

één van mijn verzamelingen zijn mijn boeken. Elk boek dat ik lees of krijg bewaar ik in mijn boekenkast. Ik vind boeken ontzettend leuk om te lezen. Daarnaast vind ik het mooi staan en leuk om naar te kijken. Van mijn boeken word ik echt blij. Een deel van mijn boeken hebben jullie al eens voorbij zien komen op mijn blog. Echter zijn dit niet alle boeken die ik heb. Ook ben ik een groot liefhebber van de boeken van en over de tweede wereld oorlog. Ik heb al aardig wat boeken van deze tijdperk. En zal hier binnenkort voor jullie wat over delen. Want welke boeken heb ik zoal.

Maar dit is niet mijn enige verzameling. Sinds ik ben gaan bloggen ben ik mijn make-up en verzorgingsproducten steeds meer gaan bekijken. En eigenlijk heb ik veel te weinig. Ik doe dan ook niet snel wat weg. Alleen als het kapot of niet goed meer is. Maar dit is zeker ook een verzameling aan het worden. Hij is nog niet zo groot maar ik word er wel erg blij van als ik aan het neuzen ben door mijn make-up collectie die ik tot nu toe heb. 

Of ik nog meer verzamelingen heb. Dat geloof ik niet. Misschien onbewust wel hoor. Maar niet waar ik zo blij van word als van deze twee verzamelingen. 

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat voor een verzameling hebben jullie eigenlijk?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *