Help een weekend vol Sneeuw

De winter is aangekomen in Nederland. Het hele weekend heeft het gesneeuwd, er de sneeuwpret kan beginnen. Altans als je van de sneeuw houdt en het leuk vind. Ik ben zow’n persoon die dus absoluut niet van sneeuw houdt. Maar wat doe je dan op zulke dagen? hoe ga ik om met de sneeuw?

Ik ben geen persoon die van de winter en de herfst houdt. Het is mij veel te koud en veel te nat buiten, Nee geef mij de zomer maar gewoon terug. Helaas heeft de sneeuw dit weekend zijn intrede gedaan en moest ik toch de weg op om naar mijn werk te gaan en had ik nog een verjaardag. Maar hoe ga ik daar dan mee om?

Als eerste probeer ik mij zo warm mogelijk aan te kleden helaas is mij dit nog niet gelukt en heb ik het zelfs hier in huis nog koud terwijl de verwarming aan staat. Ik denk dat het tijd word voor mijn huispak om die maar aan te doen zodra ik thuis ben. Buiten draag ik gewone kleding en mijn winterjas en een sjaal en dan nog heb ik het koud.

In het verkeer pas ik gewoon mijn snelheid aan en probeer ik wanneer mogelijk buiten de sneeuwval om te rijden want rijden terwijl de sneeuw valt is niet het fijnste wat er is. Helaas is dit mij ook niet gelukt want afgelopen vrijdag moest ik in de sneeuwbui naar huis rijden. Gelukkig reed iedereen rustig aan en reden we met zijn allen 50 op een 80 weg. Ondertussen was het nog wel glad op sommige plekken. Wel merkte ik dat het in de plaatsen zelf beter rijden is dan op de buiten wegen. Daarnaast kwam er nog bij kijken dat ik een beetje nachtblind ben waardoor ik al moeite heb met reiden in de nacht. Ik rijd daarom altijd de zelfde wegen in het donker en geen onbekende wegen. Met de sneeuwval waren zelfs deze wegen nog lastig te rijden. 

Maar wat doe ik verder op deze dagen? nou gewoon binnen blijven als dit mogelijk is. En dan gewoon bezig gaan voor mijn blog of lekker een filmpje kijken. Daarnaast heb ik dit weekend de kerstboom op gezet en staat inmiddels het kerst dorp ook. Hoe ik de rest van de winter ga trotseren? Geen idee. We zullen zien wat de winter ons brengt dit jaar. Laten we hopen dat het bij deze ene keer sneeuw blijft en dat het maar snel weer mooi weer mag worden. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van dit weer? houden jullie er van of hebben jullie net als ik een hekel aan dit weer?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *