Hemelvaart en Bevrijdingsdag – De Hoeve

sized_IMG_1406Lieve lezers, afgelopen donderdag was het hemelvaart en Bevrijdingsdag. En daarnaast was het heerlijk mooi zonnig weer. In dit artikel vertel ik jullie meer over wat ik heb gedaan deze dag.

De dag begon rond een uurtje of tien denk ik. Een dagje vrij dus heerlijk uitslapen hoort daar bij. We hebben verder niet heel veel gedaan tot ongeveer twee uur. Toen zijn we naar een auto cross gegaan. Deze vond plaats in de st. Isidorushoeve, of zoals wij dat hier noemen de hoeve.Dit is een klein plaatsje in Twente.  Echter als je de hoeve in typt op Google kom je uit ergens in Friesland daar zitten we dus niet haha.

sized_IMG_1443

Hier onder kunnen jullie een paar foto’s van deze dag vinden. We hebben deze keer meegedaan met een andere auto als in mijn vorige artikel. Maar ook die auto is nog aanwezig hoor. Wanneer deze weer zal rijden durf ik niet te zeggen.

sized_IMG_1450 sized_IMG_1607

We zijn er ongeveer twee uurtjes geweest en toen zijn we weer weg gegaan want in de avond hadden we nog een BBQ gepland. Dus zijn we daarna daar naar toe gegaan. Hier hebben we ongeveer gezeten tot kwart voor tien. Toen naar huis en de dag heerlijk thuis afgesloten.

De eerst volgend cross zal waarschijnlijk 12 juni zijn.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe was jullie Hemelvaart/Bevrijdingsdag? Wat hebben jullie zoal gedaan?

sized_IMG_1452 sized_IMG_1454 sized_IMG_1505

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *