Het einde is daar

Helaas is naar twee jaar werken bij een bedrijf is de tijd daar gekomen dat ik het ga verlaten. Mijn tijd hier zit er op en op de deuren worden opengezet voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Persoonlijk vind ik dit erg jammer en had ik hier nog wel even willen werken. Maar soms is het niet anders. Wat betekend dit voor mij?

Ik ben helaas weer werkloos maar inmiddels al weer hard opzoek naar iets nieuws. Ik hoop dat er snel iets op mijn pad komt waar ik blij van word en waar ik eventueel een toekomst kan opbouwen. Hier ben ik eigenlijk wel aan toe. Na jaren van sukkelen met werk hier werk daar vind ik het wel fijn als ik gewoon 40 uur in een week kan werken. 

Wat ik niet zal missen aan het bedrijf waar ik nu nog werk is de tijd van opstaan. Naar twee jaar hier te hebben gewerkt ben ik nog steeds niet gewend aan het feit dat ik om 02:00 opstond. Deze tijd bleef lastig om op te staan. Echter op dagen dat ik vrij was werd ik wel standaard wakker dus het zat wel in mijn systeem maar ideaal is het niet. Ik denk dat het heel fijn is als ik straks op normale tijden ga werken wat zal ik genieten van mijn slaap. ik kijk er al naar uit haha. Echter denk ik dat ik hier in het begin ook wel wat moeite mee zal hebben door het standaard ritme van 2 uur wat ik heb. Maar dit zal snel genoeg wennen. 

Verder zal het voor mij ook wel goed zijn. de laatste tijd kom ik erg moeilijk in slaap en slaap ik vaak maar een uurtje en daarna ga ik weer aan de bak. Ik merk dat dit mij toch wel een beetje opbreekt op het moment en ik in de weekenden toch wel flink wat uren slaap. Dit vind ik dan weer erg jammer omdat het weekend er ook is om leuke dingen te doen. En om dan pas om een uurtje of 10 of later uit bed te komen is ook niet ideaal.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *