Hoe bereid ik mij voor op de kerstdagen

Lieve lezers, het is al weer vrijdag, De dag voor kerst avond. De meeste mensen zullen bezig zijn met de laatste voorbereidingen voor kerst. Veel mensen moeten nog werken deze dag. De kerst stress slaat bij veel mensen toe omdat ze nog even het laatste moeten halen. Of nog alles moet halen. Maar hoe heb ik dat eigenlijk gedaan om mij zoveel mogelijk rust te geven voor kerst.

Ik begon al redelijk op tijd met het inkopen van kerst cadeaus. Zo had ik ruim de tijd om alles te halen. Daarna wist ik al precies wat ik wou met kerst. Wij gaan gezellig gourmetten. Eigenlijk hebben we het niet zo uitgebreid. Maar wel erg gezellig.

Ik haal zelf altijd afbak stokbrood. Dit bak ik op de dag zelf af, Daarnaast haal ik een schaal met vlees en nog een paar kleine dingen. Gelukkig hoef ik niet alles alleen te doen op de dag zelf en helpen de mensen altijd die er zijn. Want met zijn allen ben je een stuk sneller klaar.

Het is vandaag nu ik dit schrijf woensdag. En het meeste van de boodschappen ga ik vrijdag halen. Dit is voor mij een beetje aan de late kant maar het kwam helaas niet anders uit deze week.

whatsapp-image-2016-12-12-at-12-51-58-1

Voor mij werkt het om alles van te voren te halen en een redelijke planning hier in te hebben. Doe ik dit niet dan raak ik een beetje gestrest en weet ik niet meer wat ik eerst moet doen. Wat dat betreft ben ik best een chaoot en werkt voor mij een beetje een planning en alles op tijd halen erg goed.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe berijden jullie je voor op kerst? Beginnen jullie ook al op tijd met kerstinkopen of doen jullie juist alles op de laatste dag?

 

Advertentie:

2 Reacties

  1. Wij hebben ook alles mooi op tijd gehaald en lekker ingevroren wat kon. Morgen doen we de laatste boodschapjes wat echt niet eerder kon. En verder vind ik het eigenlijk niet zo erg als we iets vergeten zijn dus die stress heb ik al niet. Waar ik eerder over kan stressen is of het wel gezellig wordt, en er geen onenigheden komen. ­čśë

    Fijne kerstdagen meid!

    • Dat heb ik gelukkig niet, bij ons is het gelukkig altijd gezellig.Gelukkig viel het dit jaar mee met de stress, ik heb alleen zaterdag ochtend nog het vlees gehaald, ik wou eigenlijk vlees uit de vriezer gebruiken maar hebben besloten om toch maar een kant en klare schotel te halen dus dat heb ik op de dag zelf nog gehaald. We hebben hier voor gekozen zodat ik wat minder hoefde te doen. hihi

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *