Hoe maak ik een planning

Lieve lezers, Vandaag laat ik zien hoe ik mijn planning maak, dit heeft wel even geduurd  voordat ik hier mijn weg in kon vinden maar vandaag wil ik jullie laten zien wat voor mij momenteel goed werkt.sized_SAM_2024

Een tijdje geleden kocht ik bij de Lidl een notitieboekje, dit boekje heeft een harde cover wat ik erg fijn vind. Het boekje heeft een mooie grijze kleur met een veer er op.

sized_SAM_2017

Ik maak elke maand een planning voor mijn blog. Zo kan ik altijd vooruit werken en kan ik het mooi bijhouden wat ik wanneer heb gemaakt of ga maken.

Iedere pagina is een aparte week. Ik gebruik whashi tape om aan te geven om welke dag of het gaat. Ook zet ik mijn werk hier in welke dagen ik precies moet werken. Zoals jullie weten upload ik drie dagen in de week op maandag woensdag en vrijdag. Dit is voor mij goed te combineren met mijn werk en de rest.

sized_SAM_2020

Ik bekijk eerst wat ik allemaal wil gaan maken. Bijvoorbeeld ik wil twee film reviews maken dan plan ik deze in met alleen film omdat ik niet elke film review waardig vind. Daarna kijk ik naar bijvoorbeeld naar lifstyle artikelen. En beauty, ik probeer zoveel mogelijk gevarieerd te schrijven kwa weken. Want bijvoorbeeld twee keer achter elkaar een film vind ik zelf niet leuk. Vandaar ook dat ik een maand planning maak om allles mooi te verdelen over een maand. Het kan dus zijn dat ik in het begin van de maand al een artikel maak voor eind van de maand.

sized_SAM_2023

Op de foto’s kunnen jullie twee weken van mijn planning zien. En zoals jullie kunnen zien probeer ik het een beetje leuk te houden voor iedereen want niet iedereen is overal in geintereseerd en hopelijk maak ik zo voor iedereen een leuk artikel in de week of in de twee weken.

sized_SAM_2019

Af en toe veranderd er natuurlijk wel iets in de planning. Zo komt bijvoorbeeld een artikel van die maand niet online omdat ik iets anders heb wat ik graag wil delen dit artikel wordt dan verplaatst naar de volgende maand. Ik heb maandelijks een artikel met favoriete muziek en deze komt altijd op de eerste blog dag van de maand online.

Hoe maken jullie eigenlijk jullie planning?

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad. Hebben jullie nog tips? Laat het mij dan weten in een reactie.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *