Hoe was Oostenrijk

Op donderdag avond zijn we van huis vertrokken we hadden een lange reis voor de boeg. Na de eerste +/- 400 km waren we moe en gingen we even liggen. Inmiddels was het al ergends rond 4 uur in de nacht. Na een even te hebben geslapen hebben we onze reis verder gezet. We kwamen rond een uurtje of 10 aan op onze bestemming in Gerlos.

We konden niet gelijk onze kamer in dus zij we een stuk gaan wandelen en ergens wat gaan eten en drinken. Eenmaal terug gekomen in het hotel was het al rond de klok van 2. Toen zijn we naar onze kamer gegaan en zijn we daar in slaap gevallen. Nadat we wakker waren geworden was het al weer tijd voor het avond eten. We hadden inmiddels ook al wel weer zin om iets te eten.

Daarna zijn we nog even aan de bar gaan zitten om wat te drinken en toen was het al weer tijd om onze eerste dag af te sluiten.

De tweede dag begon om 8 uur de wekker ging en we gingen ons klaarmaken. Rond 9 uur verschenen we aan ons ontbijt. En wat heb ik hier van genoten.

Na het ontbijt hebben we even rustig aan gedaan en daarna zijn we naar het plaatsje rattenberg geweest. Hier zijn we naar een aantal winkeltjes geweest en hebben we een terrasje gepakt. Toen we terug liepen naar de auto zagen we dat de kasteel tuinen open waren. Deze zijn eigenlijk maar zelden open dus hier hebben we ook een kijkje genomen. Hier word eens in de zoveel tijd een voorstelling gehouden. Alles stond al klaar dit vond ik zelf erg leuk om te zien. Toen we daar verder omhoog liepen zagen we nog een oude toren en hebben we genoten van het uitzicht. Via de andere kant zijn we toen weer naar beneden gegaan en zijn we nog even bij de kerk wezen kijken.

Na rattenberg zijn we nog even naar worgl geweest. Hier hebben we nog even gewinkeld en daarna was het al weer tijd om naar het hotel te gaan. Daar hebben we ons even opgefrist en toen door naar het avond eten. Na het eten zijn we bij de bar gaan zitten. En door alle gezelligheid werd het deze avond een latertje. Maar he dat moet kunnen het is vakantie.

Voor de zondag stond er de haderlumpe op de programma. We zijn toen om iets over 10 met de bus gegaan om naar zell am ziller te gaan. In de middag zijn we weer naar het hotel gegaan. Eenmaal daar hebben we even heerlijk op de kamer gezeten. 

Toen was het al weer maandag. De laatste dag voor ons in Oostenrijk want morgen gaan we al weer door naar onze tweede bestemming.  Vandaag hebben we heerlijk gewinkeld en geluncht in Mayrhofen. Daarna terug naar het hotel en deze middag hebben we een heerlijke wandeling gemaakt hier in Gerlos. Wat heb ik genoten van de natuur en wat was het prachtig.  In de avond heb ik de tassen vast in gepakt en alles wat we eigenlijk niet meer nodig hadden zodat wij dinsdag na het ontbijt konden vertrekken, en dan niet meer alles nog hoefden in te pakken.

De dinsdag stond in het teken van ontbijten en de reis naar onze tweede bestemming. Ik heb heerlijk genoten van deze paar dagen in Oostenrijk en heb het land toch eigenlijk wel een beetje gemist hoor. Het voelde voor mij als een beetje thuis komen. 

Hoe was jullie vakantie? Waar zijn jullie naar toe geweest?
Wil jij graag meer foto’s zien van mijn vakantie? Check dan even mijn instagram.

Liefs,
Rowenia

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *