In Het Zonnetje

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een speciaal artikel. Vandaag wil ik even twee fantastische 165325-l5gzV-originalmensen in het zonnetje zetten. Willen jullie weten wie en waarom? Lees dan vooral verder.

Zoals jullie weten ben ik net begonnen met bloggen. Hierbij heb ik veel hulp van mijn vriend gehad, hij vind het leuk om website’s te maken en doet dit voor zijn plezier. Dit is ook de reden geweest dat ik hem heb gevraagd om mij te helpen bij het opzetten van de website. Ik wil hem hier heel graag voor bedanken want zonder zijn hulp was mijn site niet zoals hij nu is. De website is nog niet helemaal af, er moeten nog een paar puntjes op de i worden gezet. Dankje wel  voor alles.

Daarnaast heb ik veel hulp gekregen van Carolien van LiefsCarolien.nl

Daarom wil ik ook haar op mijn blog even in het zonnetje zetten. Lieve Carolien, heel erg bedankt voor al je hulp en vertouwen in mij. Je bent een fantastische meid. Ik volg je blog nu al een tijdje en heb veel van je geleerd, en je bent mijn inspiratie bron geweest om ook te beginnen met bloggen.  Je blog bestaat nu al drie jaar. En ik hoop dat we nog heel veel van je mogen lezen. je hebt een fantastische blog. Ik kan iedereen aanraden om een kijkje te nemen op haar blog. Zo kun je bij haar van allerlei soorten artikelen vinden, bijvoorbeeld Beauty, lifestyle,molblog en nog veel meer. Dankje wel voor alles meid.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van dit artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. en vergeet niet om even een kijkje te nemen op LiefsCarolien.nl

Logo_-_LiefsCarolien

Advertentie:

1 Reactie

  1. Aah wat onwijs lief meid! Je bent een super lieve meid. Ik geef met alle plezier mijn tips en tricks aan jou, zodat je hopelijk goed kan groeien. Je blog is erg mooi geworden en neem elke keer graag een kijkje wat je hebt geschreven.
    Heel veel liefs,
    Carolien <3

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *